"Pavārs Mārtiņš Sirmais iesaka Latvijā audzētus produktus gatavot uz Vidzemē ražotām kokoglēm."

Produkcija

 

Ekoloģiskā ražošanas procesā iegūtās kokogles ir piemērotas pārtikas grilēšanai. ”KRK Vidzeme” produkcijas galvenā priekšrocība ir kokogles lielos gabalos, kas nodrošina ātru aizdegšanos, neizmantojot ķīmiskus šķidrumus un vienmērīgu degšanu.

 

Jau teju 10 gadus 99% uzņēmuma produkcija tiek eksportētas uz Franciju, kur tā tiek pārdotas lielveikalu ķēdēs un piegādāta labākiem restorāniem. Ilggadējā sadarbība ar klientiem Francijā ir pierādījusi uzņēmuma produkcijas kvalitāti.

 

2012. gadā uzņēmums „KRK Vidzeme” ir izveidojis premium kategorijas kokogļu zīmolu Marienburg, lai to pārdotu gan Baltijā, gan eksportētu uz citām pasaules valstīm. Zīmola nosaukumā un grafiskajā attēlā ir izmantoti vietējie simboli, proti, Marienburga ir Alūksnes senais nosaukums un gailis simbolizē Alūksnes baznīcu. Vairāk par Marienburg restorāna kvalitātes ekoloģiskajām kokoglēm var uzzināt produkta mājaslapā www.marienburg.com.

 

 

 

2010. gadā veiktajos produkcijas sertifikācijas testos prestižās Vācijas laboratorijās uzņēmuma ražotās kokogles uzrādīja šādus rezultātus:

Ūdeņradis – 3,40%
Ogleklis – 85,57%
Slāpeklis – 0,47%
Skābeklis – 8,84%
Kopējais mitrums – 2,17%
Piemītošais mitrums – 1,67%